Prostanacul 2.0

Prostanacul si-a facut blog.

Am sarit in sus de bucurie. Care va sa zica, domnul Geoana intra pe teritoriul nostru, unde il putem batjocori in voie, ca pe o servitoare.

Acum ceva timp, idolul unei intregi generatii de pensionari, acest Rolling Stone al KGB-ului, The Cheshire Cat Ion Iliescu, te-a catalogat in mod plenar: prostanacul. Asa o sa-ti ramana numele. Vei fi un Cacaprostea al criticii literare, o matriosca asamblata din ambalaje succesive confectionate din trese reciclate de Securist.

Demersul dumitale, Domnule Prostanac, ne-a determinat sa-ti dam o lectie. Asa cum poti vedea din imaginea alaturata, un google search cu subiect “prostanacul” produce pe locul 6 blogul dumitale care suna a propaganda ieftina si puturoasa de partid. Partidul Securistilor Deghizati.

prostanacul.jpg

Pana pe 19 mai vom face tot posibilul sa fii numarul 1 in lista. Acest articol contribuie si el intr-o masura la acest obiectiv. Daca nu iti dai seama cum se intampla exact fenomenul prostanacul -izarii, intreaba-l pe cel care iti editeaza blogul. Si intreaba-l si de ce nu ti-a zis de la inceput ce se poate intampla aici, in online.

Vezi dumneata, domnule Prostanac, aici nu e nevoie de 100.000 de mici si de 10.000 de litri de bere ca sa fii vizionat de 10.000 de oameni in parcul Izvor. Aici vei fi prostanacul -izat zilnic de tot atatia.

Advertisements

2 Responses

  1. Cred că ar trebui să pui link-ul pe “prostănacul”. Cred…

  2. Damn, scuze. Acum văd că-l ai în “blogroll”. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: