Becali ca forma de arta

La terasa Cafeneaua Actorilor din Tineretului a venit acum vreo 3 zile un artist strain, probabil din Africa, pentru ca era negru si avea accent de Zambia, cu care sunt foarte familiarizat.

Canta calipso de mama focului, era un one man show. Invatase cateva cuvinte romanesti. Stia sa zica: mainile sus, mainile jos.

Cand zicea mainile sus, aveam impresia ca se turneaza un film politist. Omu’ zicea foarte raspicat cuvintele. In pauzele dintre melodii, purta scurte discutii cu publicul, in engleza. And now….we have a special request, from Dani for Mirela.  Tonul frazei era identic cu cel al manelistilor. Omul se adaptase.  Dar asta nu a fost nimic. Se pare ca artistul asta studiase extrem de bine particularitatile culturale ale poporului roman la terase mergatoriu si de manele ascultatoriu.  Din cand in cand, pentru efect, omul radea ca Becali. Ha ha ha ha ha. Stiti dumneavoastra cum. Asta i se paruse lui reprezentativ? Rasul asta destinde multimile? Asta va binedispune, mongoloizilor?

Mi-am mancat inghetata cu noduri si m-am carat. In masina am ascultat furios Bach si Albinoni. Mi-e sila.

3 Responses

 1. […] se pare ca si altii au aceeasi problema. This was written by whitehead. Posted on Wednesday, May 30, 2007, at 9:08 […]

 2. Vara trecuta am fost o singura data la Cafeneau Actorilor din Tineretului si tot atunci am avut deosebita placere sa-l intalnesc pe acest individ. Mie mi-a placut… Ma ingrijorez, cred ca am sange de “manelara” :))))

 3. Deci Bubusenia&Printii se plimba… un lucru bun.
  Aveti totusi grija l dulciurile d sezon…

  Va recomand Actorilor d la TNB.

  Cu stima,
  Za Praim Minister

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: