Deutschland Uber Alles

Acum 70 de ani, Germania era in plina cursa a inarmarii. Avea nevoie de Lebensraum, ca sa aiba unde sa tina Leberwurstii si butoaiele cu cea mai pura Holsten cu shushu si poopoo, si unde sa-si bea Fantastische-le.

Stim toti ce s-a intamplat pe urma, ca Discovery Channel nu face altceva decat sa dea documentare despre El-Alamein, Kursk, Villers-Bocage, Dunkirk, Goering(sorry Hans, Adolf, Helmut-dar nu am umlaut), Hitler, Speer etc.

In zilele noastre suntem toti prea ocupati sa urmarim “conflicte” de tipul invaziilor americane in diferite tari de pe glob, sau “teroristi” arabi ca sa mai urmarim ce face Germania. Nu, noi ne uitam atent la Putin, la Bush, la Coreea de Nord, Iran Afghanistan, Pakistan si alte asemenea stanuri.

Ei bine, eu am fost putin atent si sunt convins ca nemtii au ganduri necurate. Analizand ultimele modele de VW, Audi, BMW, Mercedes si Opel, realizez ca reprezinta noul program de inarmare al Germaniei. Daca am pune turela si senile unui A8…ce obtinem? un panzer de toata frumusetea. Acum si cu clima bizonica.

Ma mir ca ONU nu se sesizeaza. Probabil li se par mici masinutele nemtesti, fata de nesimtirile auto americane.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: