Ursus. Another MIG bites the dust!

Errm….domnilor Ursus SRL.  Eu inteleg ca v-ati inspirat din Top Gun. Dar…cum sa va spun eu…pilotii de vanatoare nu sar din cockpit imediat dupa aterizare sa bea un Ursus in timpul serviciului cu prietenii lor care, misterios, au acces in hangarul unui avion care, in principiu, constituie un secret militar.

Reclama incepe cu o plimbare prin grau/ovaz/orz. Vine furtuna. Fata se adaposteste sub singurul copac pe o raza de 10 kilometri. Tare. Iulian va poate explica de ce. El e specialistul.

Pe langa asta…cursa intre un motociclist si un elicopter? Ok, n-ati avut bani sa recreati scena din Top Gun( in loc de elicopter era un avion de vanatoare). Dar totusi…

Cine e tipul asta, domnilor? E general, amiral, ce e? Nu de alta, dar vad ca are mari privilegii in Armata. Bea, face chefuri in hangar, se da cu Kawasaki pe pista…

Daca puneati un gratar cu niste mici in coltul hangarului, mai treaca mearga. Daca luati echipa sit-comului de retarzi “trazniti in Nato” si le puneati cate un Ursus in mana…era bestial. Apropo, daca faceti asta, o sa va tarasc prin tribunale. Pe mine nu ma costa.

Oricum, va felicit ca nu respectati legea puritatii germane. Altfel ma suparam.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: