Furtuna

Ies din Club A si mi se pare cam intuneric. Ma uit la ceas-20:20. La latitudinea asta, pe 11 Iulie se intuneca pe la 21:45. Ce sa fie oare? Bate vantul si imi intra niste praf in ochi. E furtuna, domne’! Ma grabesc(adica merg, nu ma preling, ca de obicei) si primii stropi ma prind chiar langa masina(parcata in fata casino-ului langa un Porsche).

Infernala aglomeratie. Pe panta dinspre Unirea asist la un spectacol apocaclismic. Un banner gigantic(o carpa de 1000 de metri patrati) flutura suprarealist deasupra intersectiei. Ma gandesc la punga aia din American Beauty. Da, totul e ok. Carpa se stablizeaza pe masinile de la semafor si se ingreuneaza instant, absorbind apa de ploaie(mi-a placut fizica, dar nu as fi vrut sa am copii cu ea). Pe sub carpa se plimbau mogaldete panicate. Soferii misunau ca niste soricei pe sub covor. Se elibereaza. Minunata proprietate a advertiserilor e rulata ca o clatita absurda si baietii isi continua drumul.

Pe Splai facem un slalom printre crengile cazute in mijlocul drumului. Masina rezista. Trag pe dreapta langa un fast food frecventat de taximetristi si homosexuali(langa Opera). Nu cobor, de frica. Merg mai departe dupa o jumatate de ora de muzica clasica.

Cum ajung acasa, Criserb ma cheama la vanatoare de fulgere. Sa le pozam, adica. Ne ducem. Pozam. Frumos. Rezultate aici si aici.

4 Responses

 1. hai ma ca nu a fost asa de grav… eu nu am vazut decat cateva crengi cazute… 2-3 masini rasturnate… si am auzit si de un tren deraiat… atata tot 😛

 2. Hej dude!

  Probabil ca toata lumea ma stie de pe commenturile evz si nu de pe blogul canaliei; poposesc pe blog sa fac putina publicitate, ca doar orice canalie trebuie arata cu degetule pe strada! altfel se zice ca nu le are, si aici la sotzietate fac referintza.

  Canalie, ma adresez a doua oara tzie, deci bucura-te! Foarte mishto poze, imi amintesc asa eram la o vanatoare de fulgere in sudul italiei, intr+un opel vivaro, 8 oameni, un fel de blairwitch project, dar nici un rezultat! foarte dificila treaba. De aceea te suspectez pe tine, dar mai ales pe criserb, ca ati fi facut un film din care atzi taiat mai apoi. Recunoasteti canaliilor!
  Recunoasteti!

  Sa schimbi bujiile la mashina ca ti-am facut reclama pe blog!

 3. Canalie da-mi o adresa de mail.Ca sa nu postez off topic aici.

 4. cox – vrei sa-ti vand pozele ? 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: