Stockholm

Criserb nu mai vine la Stockholm, deci excursia motorizata pica. Adio Oslo, adio Copenhaga si Berlin. Pe celelalte le vazusem.

Asa ca mi-am luat bilete de avion. Fiind norocos, am gasit la 420 Ron. Dus-intors. Cu ocazia asta am facut si eu prima plata online cu cardul. Destul de banal si foarte convenabil.

Plecare pe 1, de la Baneasa. Escala la Budapesta, doua nopti la dus, una la intoarcere. In mod normal Budapesta m-ar plictisi, dar ma duc cu doua prietene, Didi si Iki. In Budapesta ne intalnim cu varul meu Stefan. Vine si el la Stockholm.

Retur pe 11 Septembrie.

Cazare la Budapesta: 25 de euro de persoana, camera tripla sau apartament, inca nu ne-am decis. Oricum, undeva in centru. Ofertele sunt generoase.

Mi-ar fi placut sa vad si celelalte orase, mai ales Berlinul.

Ramane din fericire excursia la Helsinki. Mi-am pregatit deja manusile, just in case. Desi stam doar 6 ore prin Helsinki, ma incanta foarte tare ideea ca dormim pe vapor. Am fost in Anglia cu ferry-boat-ul si a fost excelent. Din fericire nu am rau de mare, ba dimpotriva. Imi place enorm.

A mai fost cineva la Helsinki? Ceva propuneri, idei?

Nu stiu cum o sa arate Stockholm-ul toamna. L-am vazut in februarie, cand inca era iarna. Zapada si frig. Totul era inghetat, rece, linistit.

Greu de gasit coroane suedeze in Romania. Din fericire ma ajuta mama cu tranzactiile valutare. Si pe Iki. Didi se descurca.

Hint: nu va trebuie euro in Suedia. 🙂

Advertisements

One Response

  1. Berlinul ar fi meritat cu siguranta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: