Canalia enervanta

Cu ocazia destuparii unei sticle de Jack, prilejuita de o aniversare, Canalia se infatisa rotofeie, rubiconda si imunda la Rooms, un club/bar/chestie cu multe camere, terasa etc.

Esuat pe o canapea moale, ruralul Canalie comanda cu clipiri dese din ochi o apa plata cu gheata si lamaie, de parca 250 de mililitri de apa rece ar fi putut scadea temperatura monstrului cu mai mult de 0.000002 grade Celsius.  Apa plata fu comandata ostentativ, Jack-ul fiind la indemana. Tequila, o nenorocire de rachiu mexican, fu si ea prezenta.

Canalia bea rar si se imbata si mai rar, pentru simplul motiv ca atingerea alcoolemiei corespunzatoare starii de ebrietate  ar presupune ingerarea unei cantitati enorme de alcool, pentru a putea imbiba cei 8-9 litri de sange ai sai, pe care ii tine evident in inima lui mare si in corpul si mai.

Totusi, o euforie il cuprinde ocazional.

De data asta, euforia il impinse pe Canalia la necugetatul gest de a se da cu skateboardul primit de birthday boy. Nu afara, ci prin bar.

Probabil stiti si dumneavoastra ce s-a intamplat apoi, seismul fiind inregistrat si de Centrul de monitorizare seismica Vrancea. In Bucuresti nu s-au produs pagube materiale, find vorba de o magnitudine de 3 pe scara Mercalli.

S-a inregistrat o singura victima, o batrana de pe strada Gabroveni, care s-a aruncat pe fereastra imediat ce a simtit cutremurul.

In epicentru, Canalia zacea semi-paralizat, cu o banala entorsa la glezna dreapta si o redeschidere a unei fisuri la un cubitus.

Dusmanii il inconjurau si Canalia vazu clar cum skateboardul este luat si ascuns de el. Fu ajutat sa se ridice, desi nu era necesar, motiv pentru care Canalia nu le multumi. Isi intoarse fata de la ei si se duse pe terasa, unde judeca timp de 45 de minute conflicte geostrategice cu diferiti sefi de stat. Avu o lunga conversatie imaginara cu Mao, apoi cu Kennedy si cu PussyCat Dolls.

Intr-un final, fu fortat sa intre intr-o masina si plimbat pe cateva bulevarde, pe directia nord est-sud vest. Numara pana acasa 17 semafoare.

Ca sa poata sa doarma, Canalia viziona jumatate de “Hanibal”. Pe la 4 sforaitul lui acoperi toate sforaiturile din bloc. Cainii de la piata Minis se stransera unii in altii, mortificati. Canalia adormise.

12 Responses

 1. 🙂 Btw, de cand te-ai schimbat titulatura din Canalia Suprema in Canalia Superba?

 2. De ceva timp….
  Dar bine ca mi-ai amintit
  Azi imi voi da un alt nume.

 3. Problema e de cand ai devenit asa sportiv?

 4. bravos canaliutza mea, a fost nevoie de un skateboard si de forta gravitationala sa-si revina dolofanimea sa. ce bine ce bine ca face canaliutza chestii nesabuite! 😀

 5. Pentru mama doresc sa mentionez ca nicio Canalie nu a fost ranita in timpul realizarii cascadoriei respective.

 6. fain! brava ma!
  unde s pozele? 🙂

 7. Buna! ai o surpriza:Blog recomandat pentru Blog Day 2007

 8. Frate, da are cineva vreo veste de la Ionut, e ok, a dat si el un semn cuiva ca a ajuns cu bine?

 9. ionut (si compania) a ajuns bine, se plimba prin stockholm si mananca specialitatile pregatite de fratele lui care e un bucatar veritabil.
  Il invidiez.

 10. Vreau un nr de telefon de-al lui pls… sau orice modalitate de a da de el… e URGENT!

 11. iti dau numarul de telefon al lui cornel 046739068959 sau cu 2 de “0” in fata – poti sa suni pe el sau pe net diseara pe adresa lui ionut si-i spun eu sa intre. eu am adresa lui cornel

 12. de Cornel am reusit sa dau, dar mai trebuie sa ajung la Ionut:)

  Multumesc mult..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: