Revelionul Canaliei

Putini din muritorii prezenti de Revelion in Que Passa au stiut ca petrec langa genialul, sublimul, eternul Canalie. Asta pentru ca era deghizat in arab.

Costumul, deloc elaborat de altfel, era compus dintr-un cearceaf mare, alb, culoare foarte dusmanoasa, care iti dubleaza volumul aparent. In consecinta, Canalia fu nevoit sa-si puna un astfel de cearceaf si pe cap, ca sa para mai destept si sa compenseze.  Cearceaful de cap fu prins cu un soi de cordon, improvizat din niste iegari cu model de leopard, foarte la moda prin anii 90, completat cu strasuri.

Insotit de o Minnie, de o Chinezoaica si de o Albina, precum si de doi nemti pe care ii asalta cu tot felul de bancuri cu Hitler,  Canalia intra repejor in Que Passa, speriat ca-l prinde Anul Nou in strada, ca pe ultimul magar. Uralele prelungi, valul mexican si grohaiturile unui bulibasa il intampinara laolalta cu un dampf de fum statut.

Permanent cu ochii pe ceas, Canalia isi comanda niste Ursus, apoi se duse sa-si salute niste confrati, arabi si ei. Primi un val de solicitari si se fotografie cu toata lumea, cu o privire crunta, de pasa fara harem. Apoi mitui un doctor cu un pachet de Kent lung, ceru voie unei  vrajitoare sa se joace cu dragonul ei, se duela cu un Zorro si se fila cu o evreica.

La masa lui se afla si Frankfurt, de la Vacanta Mare, costumat in pirat.  Canalia le spuse nemtilor sa-l intrebe daca e din Frankfurt. Rasete, urmate de o conversatie de vreo doua ore intre Frankfurt si nemtii fericiti ca au scapat de aluziile permanente la Hitler facute de Canalia.

Veni Anul Nou si Canalia iesi sa dea telefoane, injurandu-i pe cativa imbecili care aruncau cu petarde langa el. Dadu trei telefoane, facu cu ochiul la 4 femei, isi mai facu poza cu cineva si intra.

Cand totul aproape se scufundase intr-o plictiseala cu atat mai acuta cu cat toti erau beti iar Canalia treaz, in Que Passa aparu o individa stranie, in sensul ca nu avea costum, scop in viata sau tigari.

Canalia o invita frumusel sa plece, spre binele ei, cum banuia el. De aici o intreaga discutie. Apoi o teorie, despre anumite inchinatii ale unei domnisoare fata de Canalie. Piedestalul pe care Canalia asezase teoriile femeilor in legatura cu astfel de inclinatii se narui, pentru ca el stia foarte bine adevarul, atat literar cat si artistic.

Canalia nu face concesii, fiind intransigent, cuvant cautat chiar astazi intr-un dictionar scolar. Totusi, impresionat de faptul ca cineva chiar danseaza cu el, Canalia isi dadu jos cearceafurile si ramase el gol-golut imbracat doar cu fantasticii pantaloni subtiri, pantofii de piele intoarsa(despre teoria sentimentului de siguranta pe care i-l ofera pielea intoarsa Canaliei intr-un episod viitor) si tricoul de la Blogaria, cel mai bun.

Individa dansa de vreo doua ori cu Canalia, ii reprosa ca se ascunde in spatele unei masti, ca e fals, ca pierde timpul, ca nu actioneaza etc etc, iar Canalia o tot indemna sa plece, evident spre binele ei, ceea ce individa si facu, dupa vreo trei ore.

Trist, Canalie ii intinse mana, desi conform unei teorii ulterioare, formulata de aceeasi individa, acest gest fusese planificat si pus in scena chiar de ea.

Cei care o asteptau pe individa in masina remarcara bresa in continuum-ul spatiu-timp generat de strangerea de mana dintre Canalie si individa si o apostrofara.

Nici Canalia nu mai statu mult si pleca si el acasa. Un taximetrist ii ceru 60 de roni pana la piata Minis. Se duse cu metroul, in care adormi de doua ori, o data la Victoriei si o data la Dristor. ii fu rau si ii veni sa vomite la Nicolae Grigorescu.

Iesi la Titan, fu atacat de un caine in Piata Minis, fu nevoit sa se apere cu costumul de arab, pe care il umplu de noroi.

Adormi fericit, stiind ca are de unde sa ceara numarul individei.

Seara ajunse in Aeroportul Baneasa, apoi pleca spre Valcea prin viscol, a doua zi taie cu mainile lui un porc la tara, bau o vadra de vin, se intoarse in Valcea, ceru numarul individei si aceasta il puse sa scrie ceva pe blog, ceea ce Canalia facu.

Advertisements

7 Responses

 1. canalio, m-ai facut sa rad intr-o zi cand nu-mi venea.
  esti foarte simpatic.
  ma bucur ca te-am cunoscut.
  ma rog, cat poate o cireasa sa se bucure.

 2. canaliooo si io ma bucur ca te-am cunoscut. io …adica cealata cireasa sau ma rog a cherry sau.. hai ca m-am incurcat
  foarte funny azi.. imi place..

 3. deci marfa. e produs in valcea? :)) deci clar canalia danseaza acceptabil in pantofii aia nu numa pe blog printre posturi de s-a impresionat individa si face geloase toate femeile care isi dorea intim sa scrie o canalie despre ele…

 4. unde sunt pozele Canalie ce esti… ziceai de poze… vreau link 🙂

  Oricum… tot tradator ramai 😉

 5. Laaaaaaa multi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaniiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Ai o felicitare la mine pe blooooog:))

 6. :)) scuze sunt iulia :)) :)) dar am scris de la calculatorul lui tataaaa . si s-a scris direct. :)) stai sa vad cum trebuie sa schimb :))

 7. heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiii am reusit . A aparut fereastra de schimbare. inainte nu aparea nimic. Eeeee . Sper ca nu o sa ma certe tata :)) ca nu ma lasa la calculatorul lui :(. Sper sa nu vada. 🙂

  Sa intri la mine pe bloooog !!!!! ca sa vezi surprizaa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: