Viata fara calorii

Canalia se afla de 42 de zile la regim, in urma unei decizii absolut evlavioase, de a slabi pentru a pune mana, la propriu si la figurat, pe cat mai multe femei. Care sa nu-l pocneasca.

Regimul este sever, intransigent, draconic pe alocuri. Absente notabile ar fi alcoolul si in ultimele doua saptamani chiar si carnea, sub orice forma, desi frigiderul Canaliei e permanent plin, datorita stilului sau de viata nonconformist.

Rezultatele sunt exceptionale, Canalia slabind 12 kilograme, adica echivalentul unui copil de 4 ani.

Recent, Canalia a putut fi observat alergand pe marile bulevarde ale Capitalei, cu un rucsac mare in spate, in care tine echivalentul kilogramelor slabite deja, sub forma de pietre. Transpiratia abundenta, favorizata de o pilozitate corporala accentuata, se transforma direct in abur, fenomenele meteorologice recente fiind rezultatul direct al acestor alergari, iar zapada cazuta recent in Bucuresti provenind din condensarea si inghetarea sudorii Canaliei.

In plan social, Canalia a observat imbunatatiri remarcabile, in special in relatia cu vanzatoarele din magazinele unde isi face cumparaturile. Servirea e mult mai prompta, restul e dat corect(se stie ca grasii sunt naivi si creduli).

In plan spiritual, Canalia n-a mai citit o carte de la debutul regimului, fiind mult prea preocupat cu privitul in diverse suprafete care reflecta lumina si imaginea lui, pornind de la oglinzi si terminand cu incredibilul numar de balti de la el din cartier (nu degeaba numit Balta Alba).

Are in schimb discutii fructuoase cu Dumnezeu, caruia ii cere fel de fel de aberatii, cum ar fi pepeni in forma de cheia sol sau mai multe eclipse de soare, daca s-ar putea cate doua-trei pe zi.

In rest, e profund preocupat de culori, forme, tricouri, camasi, pantaloni, adancimea propriului buric sau latimea exacta a barbiei, de cine are mere(chiar si la birou) si de rugby.

Canalia se trezeste in fiecare dimineata la ora 7 fix, observa ca a mai slabit ca porcul fermecat din poveste, zambeste siret, il intreaba pe Dumnezeu daca vrea cumva sa se culce, daca tot s-a trezit el, propunandu-i sa faca de garda de Revelion in locul lui, cu conditia sa se revanseze si Dumnezeu de ziua Canaliei, cand acesta are de gand sa doarma fericit.

Stiind ca de 5 zile are palmele perfect uscate si asta incontinuu, Canalia isi imagineaza tinute care mai de care mai sexy si pe el in diverse ipostaze glorioase: el cu Tina Turner la un joint, el cu Ahmadinejad la ONU, soptindu-i acestuia “zi ca Bush e prost si criminal!”.

Are din cand in cand cosmaruri: se face ca se trezeste dimineata si e din nou gras, iar in toata casa e plin de cutii cu mancare chinezeasca. Apoi se trezeste pe bune si vede ca in casa e perfect curat, hainele sunt in ordine, totul e in ordine chiar, inspira, expira, se gandeste ca viata e frumoasa. Ca el.

Advertisements

6 Responses

 1. pai bine ma…io am zis de 2 ani..creca la 4 ani e cam putin totusi 😛
  p.s. ana are mere. 😀

 2. “…Regimul este sever, intransigent, draconic pe alocuri. Absente notabile ar fi alcoolul…”
  SERIOS !!!

 3. domnule draga, iarta-ma ca te dezamagesc , dar te anunt ca un copil de 4 ani are in jur de 20-22 kg , iar in cazul celui aflat in proprietate personala chiar peste!!!!! asa ca mai ai; spor!!!!

 4. esti adorabil pisi. jur.

 5. Domne, parca ar fi o conspiratie generala impotriva me.

  @sip: da, am baut juma de pahar de vin la Balea Cascada. Sa zicem 40 de zile fara alcool.

  @IO: va multumesc pentru comentariu. Si, ca sa fiu si eu rautacios: sa stiti ca nu puteti detine copii in proprietate. De ce are peste 22 de kile copilul dumneavoastra de 4 ani? E gras? Daca e gras va sfatuiesc sa-l puneti cat mai rapid la regim. Nu cedati rugamintilor lui. Fiti duri, il veti scuti de o adolescenta de rahat si in general de o viata anosta.

 6. am mere.
  vreau sa slabesti cat o fata anorexica.
  ma bucur ca te-am cunoscut

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: