Canalia la Roblogfest

Canalia nu pierde niciodata ocazia de a-si face un PR de calitate, chiar si prin locurile unde in principiu nu e dorit, fiind o canalie. De aceea, s-a deplasat aseara la Roblogfest, la decernare de premii si intalnit Jeg, singurul barbat pe care Canalia il iubeste si nu se sfieste sa o declare.

Pentru a da o lovitura de imagine o lua cu el pe noua colega Maria (ii vom spune Sorina, pentru a nu o deconspira) care e draguta. Ba mai mult, conditiona participarea Mihaelei de purtarea unei tinute exclamante sau mai bine zis spectaculare. Rolul ei era de PR, urmand sa-l prezinte pe Canalia tuturor participantilor, rostind urmatoarea fraza: “Canalia s-a nascut inca de mic copil la tara, in casa parinteasca pe care a cladit-o cu mainile lui”.

La intrarea in clubul Fabrica de pe str. 11 Iunie Canalia vazu o coada imensa si decise ca e momentul sa fie el insusi. In consecinta, isi facu loc cu coatele, il saluta pe Novac care tocmai iesea(cam suparat, cred ca ii zgariase cineva masina…. ah, la naiba, cine, poate o fana infocata de-a lui) apoi se indrepta catre receptie. Acolo primi tricou cu Roblogfest, un cupon de bere moca si alte prostii. Ca sa evite cautarea numelui sau pe lista de invitati, si-l scrise singur pe foaia respectiva si le spuse gagicilor de la receptie ca o sa-l gaseasca ele pe-acolo la un moment dat.

Surprinzator, nici macar un om de la coada nu comenta actiunea Canaliei de a se baga in fata cu o nesimtire maxima. Si asta in conditiile in care stim cat de usor se revolta romanii fata de nedreptatile care li se intampla.

Intrarea canalica fiind facuta, Canalia porni in cautarea iubirii vietii lui, Jegul. Il suna. Jeg se afla la etaj, lucru de care nu era constient, fiind convins ca e la parter. Cautarea dura cam o jumatate de ora.

Pana sa-l gaseasca pe Jeg, Cristina, colega cea noua, il prezenta pe Canalia lui Vlad Stan, caruia Canalia ii mai ia din cand in cand cate un interviu imaginar. Vlad(pe numele sau real Sebastian)  fu magulit de cunostinta, il pupa pe Canalia pe amandoi obrajii, un vechi obicei rusesc pe care Vlad l-a dobandit in timpul studiilor sale la Moscova, unde a fost racolat ca spion.

Intalnirea cu Jeg fu deosebit de emotionanta, martorii izbucnind in lacrimi aproape instantaneu. Jeg i-o prezenta Canaliei pe Sorina, dupa care se retrasera intr-un colt unde Jeg o barfi la greu, spunandu-i Canaliei toate dedesubturile amoroase ale vietii acesteia.

Elena, noua colega a Canaliei, era extrem de implicata in activitatea de PR, prezentandu-i Canaliei diverse persoane, printre care si doi blogari mai de categoria a doua, adica Subiectiv si Blogatu. Acestia, rusinati de prezenta impunatoare a geniului Canaliei, ii cedara acestuia scaunul pe care stateau. Canalia refuza demn.

Apoi ii fu prezentata Ruxandra, de la New Media Agency, un loc unde oamenii se fac ca lucreaza, sunt canibali, mancand cate doua bucati de om cand fac gratar la firma.

Zoso, care intotdeauna incearca sa-l epateze pe impasibilul Canalia, veni sa-l salute si sa i-o arate pe Alina Plugaru. Canalia ii spuse: “Du-te repede si fa-ti poza cu ea, e posibil sa fie singura poza cu Alina Plugaru imbracata!”, ceea ce Zoso facu.

In timpul decernarilor Canalia huidui, mai ales cand era vorba de Blogsport si de Tolo.  Cand lui Tolo i se acorda premiul juriului, Canalia incepu sa vorbeasca urat, referindu-se in special la mame, apoi arunca o sticla de Bacardi spre scena. Nimeni nu fu ranit si nici pagube materiale nu au fost, pentru ca sticla il lovi in cap pe Zoso.

La bar Canalia ii dadu un bobarnac in burta lui Calin Fusu, il intreba daca are blog si daca a castigat ceva, iar Calin, imbracat cu o bluza portocalie, ii spuse timid ca “Eu am fost in juriu”.

Visurat si Denisuca il primira la ei la masa, ii facura multiple poze cu Mufica sau simple, il pupara, iar Canalia reitera promisiunea de a veni la nunta.

Canalia fu dus acasa cu un Audi A4 pe la orele 00:30. Cainii de la Piata Minis il salutara cordial, sfasiindu-i pantalonii cei noi.

Canalia adormi cu tricoul de la roblogfest pe el, oftand fericit ca Jeg, iubirea vietii lui, a castigat.

Advertisements

12 Responses

 1. noi tocmai ce am pus pe blog imagini de aseara. poftiti de va uitati daca aveti chef. Evident ca nu lipseste Alina Plugaru! 🙂

 2. Bai fizzy! Spamerilor! Sa nu va mai prind cu pornografiile la mine in blog, da?

 3. O precizare, am facut studiile la Leningrad.

 4. Sunt celebru!
  Asa cum am anticipat, blogul meu va deveni un loc al confesiunilor din online.
  Vlad, banuiesc ca ai mai postat commenturi la mine in blog, sub pseudonim si admir curajul de a semna aici cu numele real. Sau… ma rog… 😉

 5. Ahhh… am pierdut-o pe Alina Plugaru imbracata… nu mi-o voi ierta niciodata. E numai vina Canaliei.. trebuia sa precizezi cine o sa mai vina acolo. Offf!

 6. Membrii rezistentei si cei ai bisericii lui Ilau regreta sincer ca nu s-au intalnit cu canalia probabil deoarece ei au arso mult mai neVIP si mai obscur consumand alcool in spate la taxatoare. Cu toate astea suntem convinsi ca vor mai fi ocazii cacalau.

 7. I a te uita! Exista care va sa zica o legatura intre biserica lui Ilau si Rezistenta.
  Canalia se bucura sa auda aceste lucruri care il surprind placut.

 8. vai ce-ti place sa vb despre tine la persoana a 3-a..
  academia asta..;)

 9. maine vom purta tricourile. evrithing ui s(h)ou is gud piar

 10. Canalia a fost cel mai tare de acolo, l-am admirat toata seara dar n-am avut curajul sa-i spun asta 😦

  Fara tine “intalnirea” nu mai era ceea ce a fost 😛

 11. […] socializat cu canalia si cu piarita […]

 12. Esti celebru … ti-am vazut poza pe blogul lui Denisuca !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: