Canalia, optimist si pentru altii

E greu sa fii optimist in Romania, isi spuse Canalia in timp ce isi mai ridica o data pantalonii. Mai ales cand stii ca omenirea are probleme serioase, cum sunt foametea, bolile, razboaiele, tastele “Delete” prea mici sau alergiile.

De aceea, din optimismul lui, Canalia da si altora, in speranta ca le foloseste la ceva.  In imensitatea lui, Canalia e plin de optimism si de aceea crede ca va ajunge la foarte multe persoane, avand in vedere ca unii beneficiari sunt mici mici.

Totusi, Canalia nu ar vrea sa credeti ca incurajeaza elementele fasciste sau naziste, nici macar pe cei care adopta un look asemanator, oferindu-le optimism din prinosul lui. Optimismul lui e universal, nu se impiedica de simple detalii omenesti.

E convins ca toti oamenii sunt buni, mai putin Ion Iliescu, a carui disparitie din scena politica are intr-adevar legatura cu optimismul Canaliei.

Da, stiu ca s-a scumpit motorina, si ca vine summitul peste noi (se matura de zor pana si in Piata Minis :)) ). Dar fiti mai increzatori, oameni buni.

Advertisements

One Response

  1. Canalia e cel putin un fel de guru Urinaru care ne transmitea de la Tuca din studio, in direct, o stare de bine :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: