Canalia zapacit complet

Desi Canalia arunca in stanga si-n dreapta cu mare usurinta fel de fel de adjective sau adverbe care mai de care mai putin elogioase, la fel de des se analizeaza pe el insusi si si mai des isi acorda singur atributele sau complementele respective, din spaima ca pe el nimeni nu il baga in seama.

De aceea, Canalia se considera pe el insusi un fel de super-erou a carui putere supranaturala este de a critica negativist absolut orice, inclusiv pe el.

Oriune se intampla ceva, Canalia apare si spune critica. De exemplu, pe Magheru e plin de panselute. Canalia apare la fata locului si declara incruntat: “panselutele sunt simbolul homosexualitatii, deci Bucurestiul e cea mai gay capitala din lume”.

In acelasi timp, in Sectorul Trei, unde Canalia mananca, respira, doarme si se zvarcoleste de frig in pat pentru ca un iepure odios ii fura sistematic plapuma aproape in fiecare noapte, panselutele sunt un delicat cadou primit de la Negoita, primarul despre care Canalia crede ca ar trebui sa aiba temple, icoane, diverse ziduri ale plangerii si procesiuni religios-glamour.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: