Cadourile Canaliei

De ziua lui, pe care si-o serbeaza impreuna cu Pamantul pe 22 Aprilie, Canalia a primit multe lucruri, pe langa sfasietoarele rugaminti de a invia.

In primul rand, primi un sejur in sezonul estival intr-una din insulele grecesti, anume Zakynthos.

Nu e prima oara cand Canalia se duce in Grecia, insa e prima oara cand o Canalie va fi fost intalnita la o latitudine atat de sudica, incident care va fi amplu dezbatut la Societatea Geografica Regala Britanica.

Zakynthos e celebra pentru un cutremur care a distrus-o in intregime, pentru o epava (cat de Costinestian!) si pentru generozitatea locuitorilor, care si-ar taia mai bine un deget decat sa-ti dea un barbun pe carbuni.

Mai e celebra si pentru testoasele gigant (care pot atinge 180 de kilograme), Canalia fiind extrem de tentat de acestea, intentionand sa discute cu vocea care ii spune ce sa manance pentru a cere o dezlegare la testoase. Si la oua de testoasa.

Ce-l preocupa pe Canalia referitor la acest sejur este data plecarii. Vineri, 13 iunie.

Canalia mai primi de la colegii lui un teanc de cash si o pasarica, pe care Canalia o agata in cel mai luminos punct al mansardei in care lucreaza.

Si cam atat. In schimb, Canalia isi petrecu aniversarea singur, acasa, cu telefonul mort, pentru ca il suna toata lumea sa-l felicite, ca si cum implinirea a 28 de ani ar fi o mare scofala. Incarcatorul era la job, deci Canalia fu nevoit sa se duca pana in Piata Minis sa intrebe partenerii lui comerciali daca nu cumva au un incarcator de Nokia. Ei bine, nu aveau. Avea vecinul, care si acum are sms-urile Canaliei, pentru ca a fost nevoie de un schimb de cartele, pentru urgenta.

In seara aniversarii Canalia bau vin, manca frugal si apoi dormi bine. Iepurul odios ii fura si de data asta patura, din egoism si din barbarie.

Advertisements

4 Responses

  1. Grecia nu e departe, asteapta-te la surprize 😛

    PS Uite aici un indiciu, sa nu zici ca sunt rau 😉

  2. La multi ani ! Sa fii sanatos si sa nu inchizi blogul !

  3. La Multi Ani! Am auzit eu ca astia nascuti pe 22, vor au ba, tot fericiti or sa fie 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: