Canalia prolifica

Scriind aproape in scarba, Canalia isi indeplini planul de productie jurnalistica la hectar, apoi decise cu ochi umezi sa-si mai bage in seama si blogul, care sufera, bietul de el, provocand in consecinta grele traume cititorilor fideli.

Refugiati in diverse ritualuri pascale, cititorii nu mai adaugara niciun comentariu, parca platindu-i Canaliei aroganta de a declara ca-si inchide blogul, cu intentia neverosimila de a nu mai scrie niciodata.

De la plecarea lui Jeg in strainatate Canalia ramase singurul geniu in viata, darz pe meterezele literaturii falsei modestii, ba chiar a laudaroseniei de-a dreptul.

Iata, trei paragrafe incheiate cu succes, iar Canalia aproape ca se pregatea sa puna concluzii, cand ii veni geniala idee de a continua.

Pentru ca Jeg scrie in engleza mai nou, sperand ca va fi citit si de domnisoarele batrane din Alsacia si Lorena, tin sa declar raspicat ca aceasta limba, desi straina, nu-mi e deloc straina. On the contrary, I might add, although unnecessarily.

Canalia fu adaugat si in blogroll la cei mai mari fakeri ai natiunii, Perfidius Smith(despre care stim ca e indragostit) si LiarLiar (despre care stim de la un expert in cuniculicultura ca e foarte tare pe muzica). Ei facura asta pentru ca fura implorati indelung de Canalia sa o faca, in incercarea canaliceasca de a ataca un target interesant din puncte de vedere interesante.

In schimb, Canalia le facu enormul favor de a-i adauga si el in blogroll, actiune despre care se va vorbi mai pe larg in manualele de istorie ale secolului viitor.

Advertisements

2 Responses

  1. :))
    ne tinem dusmanii aproape!

  2. Canalia traieste in ochii umezi ai fiecarui militian de la circulatie, in diminetile reci, in zambetele porumbeilor cand iesi de la spalatorie, in mugetul metroului shamd.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: