Canalia si rockerii tigani

Probabil nu o sa va vina sa credeti, insa in Romania exista rockeri de etnie rroma, adica tigani.

Lucrul acesta, cu totul si cu totul impotriva firii, fu observat de Canalia pe Lipscani, unde consuma bauturi non-alcoolice in compania fratelui sau, venit din Stockholm special pentru o nunta.

Rockerii tigani carau niste cutii de Ikeea pline ochi cu niste vechituri, posibil chiar fier vechi.

Propun ca rockul sa fie interzis tiganilor, din ratiuni de igiena. De asemenea, constatand recent ca tiganii sunt de facto segregati, propun legalizarea starii de fapt si norme mult mai dure privind casatoriile inter-etnice.

Veti crede ca daca exista rockeri tigani inseamna ca s-a produs o integrare de succes. Nimic mai fals. Probabil incearca sa manelizeze si rockul.

One Response

  1. PROBLEMA ESTE CA TOTI SPERAM INTR/O LUME MAI BUNA, IAR TIGANII AIA ROCKERI AR PUTEA APUCA STRADA AIA BUNA DAR ASTA NU SE POATE…CEI CARE AU AVUT FEMEIE CU O PROVENIENTA ETNICA DUBIOASA, SUNT LAMURITI DE FAPTUL CA MUZICA ROCK NU ARE NIMIC DE A FACE CU CARACTERUL SI STRUCTURA SUFLETEASCA TIGANEASCA. TIGANUL RAMANE TIGAN PUNCT. PERSOANA DIN BRATUL DE FIER, A AVUT O FEMEIE CARE NU ERA PURA ETNIC DUPA APRECIERILE PARTENERILOR FRONTULUI. POZA EI A CIRCULAT, A AJUNS CELEBRA SI OMUL SE LAMURISE DE CELE RELATATE DE CAMARAZII SAI ABIA DUPA MULT TIMP….CAND A FOST ARUNCAT CA PE UN SCUTEC MURDAR DE CATRE ACEASTA. A FOST FU–UT PE TIGANESTE. TRADAREA ESTE ESENTA TIGANEASCA IAR RESPECTIVA, SE STIE CA UMBLA CU CEI DIN LISTA NEAGRA A SOIMILOR. DECI TIGANIA NU ARE LIMITE. UN ALT CAMARAD SPUNEA CA TIGANII SUNT FANTEZISTI SI TRAIESC LUMEA DE BASM CHIAR DACA DUC O VIATA MURDARA SI PLINA DE NENOROCIRI CARE LE FAC ALTORA. DECI : UN TIGAN NU POATE FI MILITANT DEVOTAT UNEI IDEI…CA DOAR UNEI PERSOANE NU SE CERE IN ROMANIA….CUNOASTEM CAT DE CAT SITUATIA.
    VA DORESC SUCCES IN LUPTA VOASTRA, CELOR CARE AVETI SUFLET SI INIMA ROMANEASCA SI NU VA PUTETI STERGE LA FUND CU VIATA UNUI OM ASA CUM AU FACUT ALTII.
    CINSTE SI ONOARE VOUA
    ONOARE SI PATRIE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: