Ciuc. Inca una si imi scot flash playerul

Berea Ciuc e o bere ca oricare alta, din marea masa a berilor pe care Canalia nu le consuma, pentru ca nu-i plac, in principiu.

Mai nou, Ciuc e promovata pe site-uri de o calitate indoielnica, de exemplu evz.ro, pe care Canalia sta pentru a cauta subiecte pentru times.

Promovata e impropriu spus in cazul Canaliei, care refuza sa se uite la reclame din principiu, pentru ca e convins ca toate sunt niste minciuni, niste totale escrocherii si ii jignesc inteligenta.

Faptul ca ii dispare pagina si ii apare o bere imensa cu un buton de inchidere care nu functioneaza scoate Canalia din minti, desi intelege logica site-reclama-bani.

Dar e prea mult.

Asa ca am copiat unul din codurile din site, care afiseaza un banner mic, l-am copiat in notepad, apoi am salvat ca evz.htm.

L-am deschis cu Mozilla si mi se afiseaza bannerul. La fiecare apasare pe refresh, e ca si cum in evz.ro se afiseaza un banner, o reclama platita de un client. Numai ca e la mine in desktop si evz nu are motiv sa incaseze banii.

Acum lucrez la un programel care sa faca automat afisari. Pana maine ii dau eu de capat. Apoi o sa incep sa afisez si milioane de afisari cu interstitialul Ciuc (ala care isi bate joc de inteligenta mea, avand un buton de inchidere fara cod de inchidere).

Si indemn SC Ciuc SRL sa plateasca afisarile la evz, daca vrea.

Banner platit aiurea

Banner platit aiurea

Daca doriti sa contribuiti la campania de sabotare a bannerelor idioate, va rog sa copiati codul de mai jos in notepad, apoi click Save as, select All types of files si dati o denumire urmata de htm. Apoi il deschideti si dati refresh din cand in cand.

<div style='display:inline'>
<a href='http://ad2.ip.ro/please/redirect/6/1/1/1/'>
<img src='http://ad2.ip.ro/please/showit/6/1/1/1/?typkodu=img&keywords=' width='468' height='60' style='border-width:0' alt='' />
</a></div>
Advertisements

One Response

  1. […] Scriptul de care vorbeam ieri a fost activat si va realiza milionul de afisari in aproximativ 5 zile, fiind reafisat de doua ori pe secunda. […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: