Camere video pe Calea Victoriei

Trecerea de pietoni din fata Bisericii Cretulescu este una deosebit de neprietenoasa pentru destinatarii acesteia, adica pentru oamenii care vor sa traverseze.

Fiind in general aglomerata, Calea Victoriei se traverseaza greu, in special in acel punct. E nevoie sa te strecori printre masini, sa te rogi practic sa nu dea cineva peste tine. Cetatenii mai in varsta traverseaza doar la 6 dimineata si dupa orele 22:00, pentru a evita decesul prematur.

Canalia, in schimb, traverseaza mandru si hotarat, ucigand din priviri conducatorii auto, tocmai pentru ca atunci cand e el la volan acorda o deosebita atentie pietonilor, intrucat acestia raman principala cauza a evenimentelor rutiere din Romania, pe locul doi fiind viteza foarte mare.

Pentru a remedia cat de cat problemele din zona, Canalia va fotografia in fiecare dimineata si in fiecare seara pe cetatenii automobilisti care ii creeaza probleme la traversare.

Astazi, un domn elegant, cu Volkswagen Bora, numar de inmatriculare B 29 WYB, care trece cu buna stiinta peste linia hasurata din fata trecerii de pietoni, pentru a-i taia calea unui pieton care tocmai traversa.

Las la latitudinea organelor de Politie Rutiera sanctionarea contravenientului (da, stiu ca nu pateste nimic, dar cine stie…).

Contravenient
Contravenient
Advertisements

One Response

  1. trebuia sa prinzi si pietonul pe trecerea de pietoni :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: