Magazin Artizanat

Canalia va recomanda cu caldura Magazinul Artizanat de pe Str. Academiei, colt cu Campineanu.

Un magazin artizanal in sine, pune in vanzare inclusiv un semn rutier de “Interzis”, tricotat din lana Merinos si e asezat convenabil langa o pravalie de bijuterii si ceasornicarie, care accentueaza aerul ponosit autentic romanesc.

Artizanat

Artizanat

Dotat cu cele mai moderne mijloace de desfacere, Magazinul Artizanat accepta atat Visa, cat si Mastercard, pentru asigurarea unei achizitii cu confort sporit.

Intrarea se face prin Str. Academiei, langa usa fiind montate dispozitive de prindere a steagurilor, ideale pentru sarbatorile nationale, dar si pentru cele religioase.

Magazinul este infratit cu Terasa Doamnei, ambele declarate rezervatii naturale ale kitschului, prostului gust si porcariilor tipic romanesti.

Advertisements

One Response

  1. Ingrata este soarta unor magazine ce desfac produse greu vandabile. Daca se mai adauga si un amplasament nefericit lucrurile se agraveaza. Oricum peisajul cred ca se va schimba ca doar este o zona centrala.

    Un magazin de artizanat recent deschis este in piata Drumul Taberei (fosta Celibidache, fosta Moghioros), intr-un spatiu foarte mic dar cu un vad bun. Produse (multe, inghesuite dar macar frumos aranjate) din cooperatia mestesugareasca dar si de la mesteri artizani.

    Vanzarea merge bine, categoria cea mai numeroasa de cumparatori o reprezinta cei care au rude in strainatate, la munca. Ei au relansat vanzarea produselor de artizanat care, asa cum sunt ele – usor spre kitsch sau alteori de un rafinament si ingloband munca pe care putini ar mai face-o si oricum insuficient platita – se transforma intr-o bucata din Romania, care se vede, poate, mai frumoasa cand o privesti de (foarte) departe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: