Canalia si Iepurul in Balcani

Pentru ca jumatate din cromozomii Canaliei provin din Bihor (cei X) si pentru ca posesorii cromozomilor inruditi cu acestia se afla inca in Bihor, Canalia are marele avantaj de a se putea opri si dormi o noapte in drum spre alte tari civilizate.

Odihnit, Canalia poate pleca apoi spre Budapesta, unde va ajunge dupa aproximativ 4 ore si unde intentioneaza sa manance un papricas. Stie deja locul, a mai fost, i-a placut enorm. Iepurul, incantat peste masura de acest plan, topaie de bucurie chiar in aceste clipe.

Dupa un astfel de pranz, tipic maghiar, Canalia si Iepurul isi vor pune din nou centurile de siguranta si se vor indrepta spre Zagreb, sosind la destinatie dupa alte 4 ore, pentru ca intre Budapesta si Zagreb sunt practic numai autostrazi.

Pentru ca in Croatia se intra cu buletinul, din curtoazie pentru cetatenii unei tari membre UE, statut la care aspira si Croatia din 2003, Canalia si Iepurul nu vor intampina niciun fel de dificultati la granita.

O seara la un hotel cochet (la care Canalia stie deja cum sa ajunga), o dimineata pentru explorarea strazilor Zagrebului, apoi un alt segment al excursiei, pe inca una din cele 10 autostrazi ale Croatiei.

Tinta: Split. Langa Mediterana, aproape de Dubrovnik, aproape de insulele Dalmatiei, cunoscut pentru scoici, melci si alte animale care traiesc in mare.

Primul lucru pe care Canalia intentioneaza sa-l faca dupa ce ajunge la Split e o gluma cu Banana Split, pe care spera sa o aprecieze si Iepurul.

Advertisements

3 Responses

  1. Canalia si Iepurul sunt niste personaje. Interesant.

  2. Canalia si Iepurul sunt cumva gay? Intreb…

  3. Da, toti trei sunt gay.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: