Salariada

Intors in Romania indeosebi pentru clima blanda si ospitalitatea compatriotilor, Canalia citi ziarele si observa ca subiectul saptamanii electorale in curs il constituie salariile.

O situatie grava se inregistreaza la ANRE, un fel de institutie care se ocupa cu ceva legat de energie. La ANRE soferii au salarii mai mari decat ale profesorilor, afla Canalia stupefiat de la Realitatea.

Evident, sefii de prin institutie au salarii si mai mari. Imense. Toti au salarii imense prin institutiile publice. Atat de mari incat e imposibil ca oamenii respectivi sa creada in initiativa privata, in economia de piata, in comert liber si alte activitati de acest gen. Nu, oamenii acestia cred in stat, in economia centralizata, in nationalizare, in planificare. Adica sunt comunisti.

Canalia citi mai departe si afla ca salariile au fost desecretizate. Smecheriile au fost demascate si aratate cu degetul in presa. Canalia isi freca mainile bucuros, cunoscuta fiind propehensiunea lui catre linsaj mediatic si nu numai.

Fericit ca nici nu a inceput campania electorala si deja au inceput demascarile, Canalia asteapta acum continuarea desecretizarii. Ce se intampla in Romania dupa o demascare? Unde va duce aceasta salariada? Ce vor pati oamenii vinovati de asemenea abuzuri?

Nimic, bre. Clima blanda si ospitalitatea compatriotilor duc probabil la aceasta apatie generalizata.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: