Canalia si cele 5000 de Carrie Bradshaw

De unde provin ideile, se intreaba Canalia cand intra pe linia de tramvai si depaseste coloana la semafor.

Si de unde ideea asta ca toate blogurile de femei din Romania sunt o imitatie dupa editorialul pe care il scria Carrie Bradshaw in timp ce facea sex cu 5 barbati, un urangutan, un catar, doi caini, cu catuse si incaltata cu niste pantofi cu toc?

Din calculele lui, Canalia trase concluzia ca in Romania activeaza cam 5000 de Carrie Bradshaw, plus sau minus 50.000. Alea 5000 sunt insa mai Carrie Bradshaw decat altele.

Toti avem o viata sexuala mai mare sau mai mica, mai multi sau mai putini prieteni. Dar numai cele 5000 de Carrie pot scrie atat de bine despre aceste aspecte sanatoase ale vietii unei femei. Restul romancelor sunt prea ocupate cu incasatul de pumni in bot de la sotul alcoolic sau moldovean. Sau moldovean si alcoolic. Sau oltean prost. Sau ardelean natang. Am uitat pe cineva?

De unde vin aceste idei, continua Canalia sa se intrebe in timp ce semnalizeaza dreapta si taie fata unui incepator cu un Matiz. Uite o lectie excelenta pe care tocmai ai invatat-o, pufane: nu avea incredere in nimeni!

Canalia sofeaza psihopatic in aceasta dimineata plina de idei. Sunt unii care au impresia ca pentru a conduce asa iti trebuie nu stiu ce talent. Adica, numai cei cu coaie se pot baga asa printre coclitii care se plimba prin Bucurestiul asta bolnav.

Fals, domnilor. E cel mai simplu lucru de facut. Iti trebuie doar ceva mai multa benzina. Pardon, motorina. Am uitat ca toti romanii si-au luat Diesel. Care se merita. Iata inca o idee a carei provenienta ramane necunoscuta.

Cele 5000 de Carrie Bradshaw din online-ul romanesc au un mic secret. Si-au dorit la un moment dat ca Sex and the City sa se fi numit Sex, ******** and the City. Si puteti inlocui ******* cu numele oricarui blog de romanca. Mai mult, nimic nu li s-ar fi parut mai normal. Desi le preocupa indeosebi acel anormal despre care barfeste toata lumea.

Furios pe aceasta avalansa de idei care il fac sa sofeze ca o bestie nenorocita, Canalia accelereaza si franeaza, schimba vitezele halucinant. E o bruta. Cum?! De ce?! De unde aceste idei? Cu ce drept?

Si nu-si da seama el cat de mult greseste? Cele 5000 de Carrie Bradshaw sunt cu siguranta pregatite sa-l desfiinteze cu niste argumente irefutabile. :”>

Cele 5000 de Carrie sufera, se gandi Canalia in timp ce cauta un loc de parcare. Stie exact de ce. Simte cum se zvarcolesc de neputinta. Pentru ca pe femei le preocupa in primul si in primul rand pantofii, iar cele 5000 de Carrie nu au posibilitatea sa aiba vreodata colectia de pantofi a lui Carrie Bradshaw din serial. N-au cum.

Ele nu locuiesc la New York, dintr-o cruzime absurda, consternanta, a destinului care le-a aruncat pe malurile Dambovitei, Oltului, Muresului, Bahluiului, Jijiei, Dunarii, Somesului, Siretului sau Crisului si nu pe malul Hudsonului.

Cele 5000 de Carrie Bradshaw stiu in sinea lor ca au o audienta de rahat. Ele sunt criticate exclusiv de imbecili si de aceea nu pot avea si ele revelatii de genul: “I was totally wrong. That is not the way to fuck a horse!”

Nu au parte de nimic constructiv si nici de unu’ Mare ca Big. Despre ele nu se fac filme. Pot cel mult sa apara la stirile de la ora 5 sau in vreo emisiune la radio Lynx.

Detestand aceste idei, Canalia decise sa parcheze in fata la Media Pro Interactive si sa-si abandoneze masina acolo. Merse acasa, se spala pe ochi cu apa extrem de rece si se uita in oglinda. Parca el ar fi mai bun. O Canalie!

Advertisements

6 Responses

 1. ma irita cand imi furi ideile !

 2. Da. Deci, ce se-ntampla…
  Eu vroiam sa spun la final de unde provin aceste idei, dar mi-a picat netu.
  Recunosc, ideile provin de la Iepur. Toate. Absolut toate ideile mele.

 3. cireasa imitanta e multumita ca poate si asa.
  traiasca carrie. traiasca sexul. traiasca blogurile romanesti. cireasa a murit. traiasca cireasa.

 4. Fanul canaliei e eplacut surprins cand canalia vorbeste despre el la persoana a treia. Atat de placut , incat imita fara sa vrea felul de a vorbi al canaliei. Fanului canaliei gaseste ca domnul canalie are un mod de a se exprima induiosator de intelectual. Fanul canaliei simte baza solida de cultura si unicitate de pe care canalia isi lanseaza ideile ca pe niste rachete in blogul dansului. Fanul canaliei, desi ar vrea ca o data in viata sa il cunoasca pe canalie, simtindu-l apropiat de alcatuirea interioara a sa, stie ca sansele de a se infaptui aceasta intalnire sunt mici . Asa ca se multumeste sa ii ureze canaliei viata lunga si fericire.

 5. Fanul canaliei isi cere scuze pentru greselile de ortografie ce s-au strecurat, perfide, in elogiul dansului.

 6. Primul meu fan oficial! In sfarsit!
  Nu inteleg de ce spune fanul canalia ca e greu sa ne intalnim. E stupid. Pot fi gasit in fiecare miercuri seara in magazinul Real.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: