Canalia si extractia

Pe data de 30 ianuarie 2009, locuitorii pasnici ai Bucurestiului traira momente hilare. Timp de 3 ore Canalia se plimba prin tot orasul, vizitand mai multe statii de metrou si de RATB. In fiecare din statii acosta cate 10-15 cetateni, aratandu-le o radiografie panoramica a danturii sale si intrebandu-i insistent daca e nevoie de extractie, fara a preciza insa la care dinte se refera.

Multi dintre cetatenii acostati nu-si dadura seama insa nici despre ce extractie poate fi vorba. Cativa nu intelesera nici macar ce este o extractie. Altii, mai putini, nu intelesera ce reprezinta bucata de plastic cenusiu-albastru, parca murdara de ceva nedefinit, pe care Canalia le-o impingea insistent sub nas.

Dupa ce solicita telefonic si inutil parerea a peste 300 de medici stomatologi, printre care si cativa profesori universitari, Canalia decise ca lucrurile nu pot fi clarificate decat de propria lui mama.

Aceasta ii interzise insa din principiu orice fel de extractii, banuind probabil ca e vorba de o perversiune sexuala indescriptibila.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: