Mesaj catre stomatologii romani

As dori oferte de reparare dinti. Va rog sa insotiti propunerea de un deviz estimativ,  defalcat, precum si marje orientative. +/- x%. Rog seriozitate.

Iata radiografia panoramica:

8 Responses

 1. Este vorba de acea masea de minte din stanga mea si dreapta craniului din poza jos? Daca da pot sa spun ca si eu am una in aceeasi pozitie, despre care dentistul mi-a spus ca va impinge in ceilalti dinti care se vor stramba si deforma, deci trebuie neaparat o extractie. La intrebarea mea candida daca va durea, dentistul a replica sec, cu o vaga urma de satisfactie profesionala in glas:Da.
  Daca nu, pot sa spun acelasi lucru, dar va fi complet lipsit de relevanta.

 2. Si ca sa fac o precizare, ala nu e un smily ranjit, ci sunt doopuncte urmate de un “D” de la da. Dar in context e cumva potrivit.

 3. Am inteles din prima 😉 a?

 4. Nu e vorba doar de aia. Si aia nu e partea dreapta a craniului, e stanga. Nu ca ar conta, craniul meu e tot o apa si-un pamant.
  Dar mai sunt si altii.
  Ai observat ca am dor 29 sau 30 de dinti? Si cica am si toate maselele de minte iesite. Mi se pare cam dubios. E un motiv in plus sa nu fac extractie, probabil. Prea putini dinti.

  • mai invata sa numeri, ai 32 de dinti si intradevar ai toate maselele de minte, iar pe langa asta, mai ai si mari carii cu infectii dentare urate rau de tot.

 5. Oricum, eu un zambet sanatos!

 6. Ha! Mda, este. Din nefericire e totusi restrans.

 7. http://www.premiumdental.ro
  E un prieten bun de-al meu, si are super cabinet. Daca ii spui ca vii din partea mea iti face reducere. Daca vrei numarul lui de tel scrie-mi pe e-mail. E singurul stomatolog la care am curaj sa ma duc:))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: