Nimic nu ma bucura mai mult decat ratarea unei calificari

Pentru ca demonstreaza lipsa de valoare a singurului sport al Romaniei, fotbalul.

Si, ca sa fac pe desteptul, tin sa le comunic pasionatilor de fotbal, celor care stiu sa citeasca, desigur, urmatoarele:

Echipa cea ma buna nu este cea formata din cei mai buni jucatori ai momentului, ci din acei jucatori care impreuna dau cele mai bune rezultate.

Ma rezum la asta, pentru ca eu nu ma uit la fotbal si nu prea am dreptul sa comentez. Dar ma bucur al dracului de mult ca nu ne-am calificat.

De ce?

Ca ma irita imbecilii de comentatori sportivi. De exemplu, cei doi neni care s-au apucat sa comenteze partidele de snooker si care ma determina astfel sa ma uit cu sonorul la minim.

Ca ma seaca pseudolimbajul comentatorilor de fotbal. Vorbesc incontinuu despre orice altceva decat despre meci.

Ca ma seaca introducerile facute de stiristi colegilor de la sport, de genul: Si ia zi, papuse, azi avem meci…

Ca sportul e tratat ca un razboi, transformat in senzational.

Ca preluarea strigatului de lupta al spartanilor de catre echipa Dinamo mi se pare cea mai jalnica si penibila chestie realizata vreodata de specia umana. Nu ca as avea ceva cu Dinamo.

Ca dorinta cea mai mare a fiecarui suporter roman e sa injure cat mai tare, sa introduca materiale incendiare pe stadion si, daca se poate, sa bata cat mai multi membri ai galeriei adverse.

Ca fotbalul si structurile lui ilegale sunt un stat in stat, la fel ca Biserica Ortodoxa, ruda cea mai apropiata a fotbalului.

Sa ma opresc aici, fotbalul nu merita mai mult. Un gunoi imens.

4 Responses

 1. Cata rautate… Si totusi subscriu in mare parte…

 2. Daca asta era singura solutie de indepartare a lui Pitzi de la lot, subscriu, deshi sunt sigur ca se gaseau si alte metode.

  Este pentru prima data cand doresc infrangerea echipei nationale (in meciul cu austria) si tot meritul il are “nea Pitzi – bagabontul de la natzionala”.

  Acei sclifositzi si simandicosi care simt rushine pentru conatzionalii lor tzigani care fac romania de kko in mod deliberat/voit/constient (de care nici nu mi se rupe) vor avea inca un motiv de rushine, fotbalul romanesc.

 3. referitor la comentatori, cei de pe pro tv care comenteaza champions league sunt incredibili, te fac sa iti arunci televizorul pe geam, si cam la toate meciurile Stelei se aducea vorba despre cum jucatorii nostri tremura in ghete deoarece contra lor joaca superstaruri care costa “x” milioane de euro, s.a.m.d , iar cu nationala ce sa mai zic, avem jucatori care se dau loviti, nu vin la antrenamente, in schimb sunt disponibili pentru cluburile lor, eu inteleg ca se poate sa existe acea tensiune in vestiar dar asta arata ca sunt cam nesimtiti atunci cand refuza cu atata lejeritate sa isi reprezinte tara

 4. Deci.

  Al doilea comentariu nu-si are rostul. Nu aici cel putin. Dar cu libertatea de exprimare, sa zicem.

  Postul tau – super.
  Nu e nici rau, nici vulgar (ca suporterii „inflacarati” par example).

  Ai facut un om sa zambeasca (ti-am zis ma coae ca nu e nimic de capul fotbalului? :)) )

  Probabil ca o sa revin pe pagina.

  Salutare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: