Da, da, Monica Iacob Ridzi e problema!

Pai sigur. A cheltuit suma “uriasa” (asa scrie Mihai Voinea in Evz) de 630.000 de euro pentru organizarea nu stiu carei serbari de 1 mai.

Pai, 630.000 de euro e o suma uriasa? Nu. 5 miliarde de euro, cat ne costa Autostrada Transilvania, aia e o suma uriasa!

20.000.000.000 de Euro, cat ne-am imprumutat la FMI si UE doar ca sa nu se dubleze cursul RON/EURO, aia e o suma uriasa! (Ma doare degetul de la cate zerouri am tastat ca sa scriu suma!!!)

Contributia la asigurarile sociale, aia e o suma uriasa! Nici nu stiu cat e, dar numai de la mine sunt niste sute de RON lunar. Aiurea.

Si, pentru a nu ne mai raporta doar la macro, sa revenim la micro: 4400 Euro, cat are pensie (lunara) fostul procuror militar Dan Voinea, aia e o suma uriasa!

Acum, ca Monica Iacob-Ridzi nu prea stie exact pe ce s-au dat banii, sau ca nu stim cine e in spatele firmelor care i-au incasat, e cu totul altceva. Se poate verifica, se poate investiga, daca s-au facut manareli se pot (indoielnic) recupera in instanta niste bani. Dar altfel stau lucrurile cu sumele colosale pe care vi le-am precizat mai sus.

Asa ca nu ne aruncati noua praful asta de 630.000 de euro in ochi!

In niciun caz nu o apar pe doamna ministru. Chiar as vrea sa vad o investigatie. Dar hai sa ne uitam si prin alte curti inainte de a arunca pisica in curtea Ministerului Tineretului.

Mai sunt si alte ministere mai mult decat demne de luat la purecat: Ministerul Transporturilor, Ministerul Economiei, Ministerul Justitiei, Sanatatii.

Advertisements

10 Responses

 1. normal ca “mai sunt alte ministere mai mult decat demne de luat la purecat: Ministerul Transporturilor, Ministerul Economiei, Ministerul Justitiei, Sanatatii” dar daca se merge pe ideea asta cand se ia la purecat Ministerul Transporturilor se zice ca stai ca mai sunt si altii mai rai decat ei …. si nu se face nik, cand se ia economia, se zice bai da tu uita-te in ograda ta si apoi mai comenteaza si asa mai departe.

  Asta e beleaua in romanica, ca nu se incepe si nici nu se termina nimic.

  Hai sa o luam de undeva si tot ce prindem rupem

 2. Da. Sa incepem. Hai.

 3. aproape ca ai scris ca un om care mai are o speranta.
  😀

 4. Biata Monica Iacob-Ridzi (mama, ce-mi place numele, ar putea sa fie scriitoare cu numele asta!!!), a fost sfasiata ca o fecioara aruncata in bratele balaurului, pentru a salva oamenii din cetate! mi-e mila de ea, amarata, ca e seninaaaaa, nici nu cred ca stie ce i se intampla, a aflat doar ca e ministru, si da bine la imagine, altfel nu prea are nicio tresarire. Si ce daca, mai, plebeilor, nu stie doamna cat s-a cheltuit pentru a da circ lumii de mancare, o adevarata doamna nici nu se face sa aiba asemenea preocupari vulgare, rolul ei este de a cheltui ce ise da! Ce, nu asa face si Monica Columb (etee, ca le cheama la fel! -oare intamplator?), si Iri n-o mai trage la socoteala, ba din contra, o mai si indeamna! Railor! Nu se face asa ceva cu o doamna! Rusine, natiune, ca nu esti in stare sa ai intelegere pentru asa un boboc de doamna!

 5. Na, ca s-a suparat amicul meu ca cica o denigrez pe doamna fara s-o cunosc! Da ce, ea ma cunoaste de-mi denigreaza inteligenta acceptand sa fie ministru doar pentru ca e pretina lu doamna Basescu a mica?

 6. Draguta noastra Canalie, nu-mi vinzi si mie pontul cu nea Dan Voiculescu, ca sunt si eu un pic istetica si rea de guraaaaa!?

 7. Ce pont?
  S-a terminat, gata. Peste 3 luni mai incercati.

 8. ok. nu prea te viziteaza lumea, ce faci?

 9. Cum nu ma viziteaza lumea?
  Am mii de unici zilnic. De ce zici asta.

 10. Din rautate si invidie. Glumesc, stii asta, nu? Care crezi ca va fi urmatoarea miscare a Monicai Iacob-Ridzi? Si cand crezi ca se vor dezice fratii ei din PD-L de ea? Sau inca nu-si permit o astfel de mutare?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: