How about that, jews?

http://www.hotnews.ro/stiri-international-5991072-video-razie-anticoruptie-fara-precedent-new-jersey-44-alesi-locali-rabini-arestati-pentru-coruptie-spalare-bani-trafic-organe.htm

Advertisements

8 Responses

 1. M-am cam saturat de mizeriile astea. Si, desi cel mai bine ar fi sa-i ignoram, totusi unele lucruri trebuie spuse despre predicatorii antisemitismului.
  Si nu inteleg de ce e asa de grav sa fii antisemit. Daca sunt antichinez e la fel de grav? Nu. Si-atunci?

 2. In opinia mea e la fel de nasol sa fii si antichinez. Diferenta e probabil ca pe chinezi nu i-a exterminat nimeni atat de crud si de sistematic in istoria atat de recenta. Si da, cateodata devin prea galagiosi si sensibili si evreii.

 3. Cum sa nu!
  Japonezii i-au cam exterminat pe evrei.
  Si in al doilea razboi mondial au murit mai multi rusi decat evrei. Omorati tot sistematic, cu tunuri, cu tancuri, cu gloante, de aceiasi nemti.
  Si totusi, cum de nu e nimeni antigerman?

 4. Razboiul e razboi, exterminarea in masa a unui popor e altceva.

 5. Pai singura diferenta e ca rusii s-au aparat.

 6. Johnny nu e antisemit. Sansele sunt mari sa fie chiar evreu intr-o oarecare masura. Doar ca nu se simte ales. Ce poate fi ma gresit decat a te considera ‘ales’, spre deosebire de toti ceilalti? Sa fi antisemit? nu cred.
  De ce suntem orbi la o astfel de discriminare si in acelasi timp, exagerat de senzitivi cand auzim cuvinte “grele”, antisemitism, holocaust? Daca evreii ar respecta intradevar ceea ce a fost holocaustul si ar invata ceva din aceasta neagra istorie, ar fi de inteles inflamarea generala, dar, dat fiind faptul ca ei repeta istoria holocaustului la o scara mai mica, in Palestina, rezulta ca nu le pasa si nici nu au invatat nimic de pe urma holocaustului. Atunci, intrebarea fireasca: Mie de ce sa+mi pese? Sincer, ma doare sufletul pentru toti oamenii care au suferit si au murit in cel de+al doilea razboi mondial, civili fiind, indiferent de etnie. Daca vorbim de prezent, sper sa am libertatea de spune da-i in plm de evrei, sau da-i in plm de rusi, sau da-i in plm de americani. Dar nu!!, daca ma leg de evrei: ANTISEMIT. Stiti ce cred eu despre cei care pun aceasta eticheta: Mai dati-va si voi in plm!
  Valabil si pentru ipo: Mai du-te-n plm cu antisemitismul tau!
  Get over it!
  🙂

 7. Parerea mea ca acuzatiile sunt nu doar neintemeiate, ci rodul exclusiv al unei confuzii.

  Rabinii in discutie faceau, in fapt, operatiuni de trafic de bani si spalare de organe, ceea ce, este, in fond, legitim si conform cu fisa postului.

  Ref antisemitismul canaliei, votez nu, dar i-ar placea sa fie (era un sondaj?)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: