Canalia microblogger categoria intai

Pentru ca unii bloggeri au devenit atat de mari, a devenit problematica ramanerea lor intr-o categorie extrem de larga, dominata, sa fim onesti, de domnisoare care-si scarmana pisocul tanjind dupa un penis care nu mai vine.

Problematica in sensul ca marii bloggeri si micii bloggeri au viziuni diferite asupra atributului de blogger. Pana la urma, esential e traficul. Bloggerii mici au trafic mic, iar bloggerii mari au trafic mare. Dar bloggerii mici nu stiu ce trafic au, nici nu le pasa. Ei scriu ca sa-i citeasca ori cineva anume, ori chiar ei. Si totusi, ei se considera bloggeri. Bloggeri se considera si bloggerii mari. Numai ca ei nu-i considera pe cei mici a fi bloggeri. Ci doar ce-am zis mai sus. Lamentatori amatori, cu-cacat-improscatori, tineri suferinzi wertheri si domnisoare scarmana-pisoci.

Si, pentru ca bloggerii mari vor sa-si pastreze atributul de blogger, ar fi fost nevoie, in consecinta, ca bloggerii mici sa si-l piarda. Sa devina, deci, microbloggeri.

Dar cum sa pierzi statutul de blogger si sa devii peste noapte microblogger? E simplu, perfect acceptabil, atata timp cat ti se da un premiu la Blogfest, pentru microblogging. Si, colac peste pupaza, ti se mai da si twitter. Si Bobby te ia cu el la mare.

Canalia, analizandu-si traficul, proceda ca un blogger mare si se eticheta imediat microblogger. Probabil cel mai mare microblogger din Romania. Si diferit de ceilalti microbloggeri, atat din punct de vedere al continutului, cat si din punct de vedere al audientei.

Si-ar vrea sa se diferentieze totusi, intrucatva, de microbloggerii aia mici care scriu ce-au mancat pe veceu.

Iar solutia e simpla. Canalia e microblogger categoria intai.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: