Campanie timpurie in Evz

Sa citim cu atentie si rabdare articolasul din Evenimentul Zilei dedicat Gazetei Matematice. In ultimul paragraf aflam ca Traian Basescu a rezolvat si el o problema, in anii ’60, de unde si capacitatea lui de azi de a-si imagina, crea si “rezolva” probleme.

Propun ca fiecare articol din Evz sa se incheie cu un astfel de paragraf, in care sa ni se explice legatura lui Traian Basescu cu subiectul tratat in articol.

De exemplu, articol despre parcari. Sa se incheie cu o referire la Traian Basescu, Udrea, Cocos, Dali.

Sau, un articol despre sinistratii din Ocnele Mari. Apa sarata, la fel ca oceanele pe care Traian Basescu naviga pana nu demult, cu o nava, care facea parte din Dosarul Flota Comerciala a Romaniei. Pardon, din flota comerciala a Romaniei.

Sau, un articol despre noul film al lui Mungiu. In ultimul paragraf, o referire la relatia lui Traian Basescu cu Epoca de Aur si durata apartenentei sale la PCR.

Sau, un articol despre contrabanda cu alcool. Din nou, un ultim paragraf, in care precizam relatia lui Traian Basescu cu whisky-ul.

As propune si schimbarea numelui ziarului, in Traianul Zilei.

Stiu, Oana Dan, care semneaza articolul cu Gazeta Matematica, nu a vrut sa faca niciun fel de campanie. A mers pe ideea de senzational. Pai, nu e senzational sa afli ca Basescu a rezolvat probleme din Gazeta Matematica? Eu banuiesc ca l-a ajutat si fratele lui, fiind un baiat destept…

Advertisements

2 Responses

  1. frate … si totusi … de ce ai “putut-o” pe pAnda??????

  2. Nu stiu la cine va referiti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: