Green Day

Canalia mustaceste fericit, stiind ca biletele de avion sunt deja luate, iar plata pentru o saptamana de delicii irlandeze in comitatul Galway, satul Oughterard, adica un fel de 400 m stanga de la dracu in praznic, e o chestiune de zile. Mai precis 5 zile.

Irlanda e mica, verde si, desi nu se tavaleste prin zapada, e totusi leprechaunul natiunilor europene. Prin Irlanda circula trenuri si autobuze cu posibilitate achizitionare bilete online, circula curenti marini calzi, circula Euro si in curand va circula si Canalia, cu Iepurul pentru prima oara in dreapta lui.

Desi i-ar placea sa se laude cat de ieftin a luat toate chestiile de mai sus, Canalia evita, pentru ca nu e bine ca romanii sa afle aceste lucruri. Romanii sa stea in Romania, sa le tina Basescu de cald, cum ar zice o prietena de-a Canaliei.

Canalia isi doreste ca prognoza meteo pentru 25 iunie-5 iulie sa ramana in parametrii normali pentru Irlanda, adica temperaturi identice cu cele prognozate pentru Halkidiki in luna ianuarie.

Canaliei ii mai trebuie multe pana atunci. Un troller de la Samsonite, de exemplu. Neaparat verde. Totul e verde in Irlanda. Ca Green Day, noua revelatie a Canaliei.

Si, pentru ca l-a apucat mania asta noua pentru Green Day, s-a interesat de concerte in Marea Britanie. Ar fi unul in Londra, pe 19 iunie, insa asta ar insemna sa lipseasca de la propria nunta, ceea ce (in general) nu prea se face.

Si-atunci, ramane Dublin. Concertul e pe 23 iunie. Cu 2 zile prea devreme. Oribil. N-ar fi fost superb daca era pe 25 iunie??

Asa ca… ramane Youtube. Si, pentru ca vine ziua lui, Canalia si-ar dori mult de tot albumul.

Ok, stiu ca ziua mea e abia peste 3 luni, dar… sunt o canalie, ce sa mai… 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: