Nu sunt sluga voastra, jigodiilor !

Let’s Do It Romania ? Nu, multumesc. De ce ? Uite de ce…

Eu nu arunc gunoaie, bai lichelelor! Nu arunc PET-ul pe autostrada, din mers. Nu arunc hartii pe strada. Nu ma duc in padure, sau langa un rau sa arunc gunoaiele ramase dupa gratarul salmonelic.

Eu nu defrisez, bai guzganilor! Nu ma duc in varful muntelui sa las ambalajele de la berea Burger si caserolele de mici facuti din reziduuri animale. Golanilor !

Si in niciun caz nu strang dupa milioanele de sifilitici din tara asta, care isi bat joc de tot. Animalelor!

Ati facut din teritoriul vostru o menajerie plina de balegar ? N-aveti decat sa putreziti in el, bai escrocilor si nespalatilor! Eu nu va scot cacatul din casa, pentru ca nu l-am facut eu, bai secaturi imputite ce sunteti !

Va asteptati sa ma urc in masina, sa bag benzina, sa ma apuc sa adun puroiul pe care il lasati in urma voastra ? N-ar fi mai bine sa va las sa va inecati in el ? Ati facut din tara asta o hazna, de le pute tuturor cand aud de Romania. Se simte mirosul pana la Bruxelles. Ca sa nu mai zic ca ati trimis-o pe EBA ambasador al cloacei in care va scremeti si va zvarcoliti, sa simta Europa mai de aproape duhoarea in care traiti.

Va asteptati sa pun osul la treaba? Nu va dau destul, bai escrocilor ?Voi sunteti statul, nu “Aia, de la putere, care fura”.

Sa ma includ in gasca voastra de lichele ? Nu, bai! Pentru ca nu sunt ca voi. Nu sunt un gunoi. VOI SUNTETI GUNOIUL!

7 Responses

 1. da dar stii care e problema ta

  esti indiferent cand astia defriseaza, arunca gunoi pe strada … si etc
  iar asta e fix ca si cum ai face tu la fel

 2. nu pot spune ca nu ai dreptate! acuma daca ei nu au minte cumva trebuie sa avem noi restul si sa ne pese…teoretic…nu, nu particip la actiune…prefer sa merg sa il trag pe ala de maneca ca a uitat sticla de bere pe iarba chiar daca risc sa ma aleg cu injuraturi(noroc ca sunt fata si nu ma bate)

 3. Eu propun mai degraba o actiune economica, prin care sa se faca o colectare contra cost per kilogram. Asa s-ar rezolva problema somajului in randul unor ettnii. Si propun sa se retina taxele datorate statului pentru acest gen de venit chiar din momentul platii. In plus, daca sunt ONG-isti binevoitori, bugetul unei astfel de actiuni sa fie cofinantat de guvern si astfel de ONG-uri, care s-ar ocupa mai departe de colectarea donatiilor.
  Daca stau sa ma gandesc mai bine, e posibil sa genereze valuri de inscrieri la biblioteci, creand initial falsa impresie ca anumiti etnici au decis sa se cultive, dezamagitoare impresie dovedindu-se eventual prin intarzieri la returnare .
  Sau poate nu, poate chiar se va crea concurenta firmelor de salubrizare.
  Oricum, modelul scandinav/germanic, cu cost/garantie per pet inclus in pretzul produsului ar fi un bun inceput.

  Ar fi o alternativa buna pentru ciupercari in extra-sezon.

 4. Well, eu am fost ceva mai delicata ce-i drept 🙂
  @Crox am vazut ‘etnici’ adunand peturi, in niste saci uriasi, nu cred c-o faceau din spirit civic 😛 Deci cel putin pt pet-uri trebuie sa existe ceva plata, la fel ca pt fiarele vechi (care nu se mai termina odata!!).
  Dar gunoiul e de multe feluri si peste tot. Un gunoi foarte deranjant sunt si rahatii de caine. de cand a aparut indemnul cu stransul dupa animal, si cutiutele alea razlete cu pungi am vazut o singura data pe cineva strangand, in floreasca. Si hai, ca acum a fost vara, a mai fost iarba etc, abia astept la iarna mocirla aia amestecata cu rahat de caine, e deja un simbol al iernii. Plus, mucuri de tigari cat cuprinde, etc.
  Cum ziceam, intr-o saptamana e la loc.

 5. ce bine ai spus-o ! ai respiratia proaspata! mananci mult mentos?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: