Cumpără inteligent. Cumpără urât

Știu că vreți să vă hrăniți cu alimente naturale. Că v-ați săturat de E-uri, roșii crescute în apă, portocale vopsite sau ardei hidroponici.

O să vă spun secretul care vă va permite să cumpărați numai alimente 100% naturale. Crescute pe sol îngrășat cu bălegar, nu cu azotat de amoniu. Netratate cu fungicide, ierbicide, pesticide sau alte substante toxice.

Cumpără urât!

Caută în piață cele mai scofâlcite roșii. Cei mai diformi ardei. Cei mai mici și mai țepoși castraveți. Aceia sunt siguri naturali.

Piersici minuscule, cu puf gros, îmbâcsit de praf. Caise verzui, nu galbene ca pepenele galben. Ceapă măruntă. Usturoi meschin, de îți ia 2 ore să cureți 10 căței. Așa lucrează natura.

Pere cu coajă tare, pătate de mană. Mere jumătate galbene, jumătate roșii, bătute, cu coaja străvezie, sub care se vede portocaliul cafeniu al hematoamelor produse în timpul culesului. Alea-s bune !

Vrei struguri buni, dulci și naturali ? Cumpără-i pe ăia înnegriți, stafidiți, fără luciu, cu codițele maronii, nu verde crud.

Și veți împușca 2 iepuri… a, stai că nu e ok expresia. Veți ucide 2 păsări cu o singură piatră. Pentru că alimentele prezentate mai sus sunt cele mai ieftine. Iată cum vă puteți hrăni perfect natural, la costuri semnificativ reduse.

Cu cât arată mai bine un fruct, cu atât e mai de import, mai hidroponic și mai modificat genetic.

Rețineți! Cumpărați urât, cumpărați natural, cumpărați inteligent.

Advertisements

2 Responses

  1. Stii care-i problema? …ca alea cu multe E-uri sunt de multe ori mai bune la gust decat alea naturale :((( si apoi stai si te gandesti: o viata ai, nu? ce faci? mananci ceva care nu-ti place, arata oribil si costa un pic mai ieftin, doar pentru ca-i natural? Stiu, raspunsul ar trebui sa fie da! Dar cati o fac?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: