Canalia şi gusturile muzicale

Cel mai groaznic lucru pe care îl poate vedea o femeie care iese dintr-o cabină de probă e un gras într-un tricou bleu, care ţine în mână o pungă de Kenvelo şi se holbează aparent în gol în direcţia draperiei pe care biata gingaşă tocmai o dă la o parte. Sigur, ar fi şi mai groaznic să ştie ce gusturi muzicale are piftia bipedă care (dumnezeule, da, clar !) o spiona mai devreme.

Precum un gay dintr-un teatru de revistă pentru travestiţi, Canalia are gusturi muzicale cel puţin stranii. Se întinde lasciv pe Lana del Rey, dă din pelopoponezul ferm pe Gaga, mai că-i dau lacrimile la una excesiv de tristă de-a lui Amy şi, mai nou, Florence de la & The Machine îi gâdilă erectil melomania, termen care la el sună a boală.

V-ar fi mult mai greu de imaginat însă ce face el pe Shakira. Şi nu mă refer aici la noua Shakira, ci la Shakira aia veche, frate, cum ar zice un rocker. Shakira aia hardcore, care cânta în spaniolă desculţă pe scenă şi le făcea pe puştoaice să-şi dorească să aibă aripioare, ca să nu se facă de râs la cursurile de dansuri exotice.

E, poate, de înţeles, dacă ne gândim că începuturile culturii muzicale ale Canaliei abia se conturează. Abia acum discerne ce e decent şi ce e balegă pe portativ (Rihanna şi Black Eyed Peas, de exemplu). De exemplu, jazz n-a ascultat aproape deloc. Nici măcat 5 melodii. În primul rând pentru că melodiile jazz par să nu se termine niciodată.

Canalia îşi impusese mai demult să nu mai asculte muzică mai nouă de 5 ani şi credea în asta. Recent, lucrurile s-au mai schimbat. Viaţa trebuie trăită acum.

Advertisements

One Response

  1. te-ai indepartat 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: