Canalia şmecher

Canalia cunoaşte atât de bine traseul Râmnicool-Vâlcea-Piteşti că mai nou îşi permite să depăşească tiruri spectaculos, pe prima bandă, în cea mai dificilă curbă, pe care milioane de şoferi o numesc, desigur, Curba Morţii. Citiţi din nou dacă n-aţi sesizat din prima cât de şmecher trebuie să fii ca să faci aşa ceva.

Când parchează la Kaufland o zbughesc cerşetorii care se milogesc să te “ajute” cu coşul, ca să le laşi lor cei 50 de bani, pentru că mai nou şmecherul Canalia merge ca un neo-neanderthalian cu probleme în spatele excrescentelor osoase supraorbitale. Doar primele 5 locuri, cele mai apropiate de intrare, îl pot satisface. Dacă nu găseşte liber, o lasă pe alee şi blochează traficul. Vâlcea e plină de ovine, oricum.

Mai nou, el virează stânga sau dreapta de pe oricare bandă s-ar afla, indiferent dacă e semafor sau sunt marcate benzi speciale. În viaţă trebuie să ştii să te orientezi.

Poate e apropierea de vârsta mesianică, dar poate e şi un nou tupeu, pe care şi-l foloseşte “din plin”, cum ar spune vecinii din blocul sordid în care locuieşte în prezent. Un tupeu imens, grefat pe violenţa (totală ar fi cuvântul potrivit) super excelentă care înoată prin psihicul Canaliei.

Un tupeu care i se potriveşte, că doar e o Canalie.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: