Canalia vicioasă

În baie, împreună cu colegii lui de la noul job, dând peste cap o Stela de jucărie (aşa numesc ei sticlele de 0,33) şi intoxicat cu fum de ţigară, Canalia se gândeşte zâmbind masculin la traiul lui viţios, printre bărbaţi adevăraţi, care au bărbi, transpiră şi merg cu metroul.

Oare din cauza condiţiilor de muncă extrem de dificile (etajul 5, fără lift) să fi ajuns el în asemenea hal de neîngrijire, destrăbălare şi delăsare?

Ni se-arată semne, se gândeau amicii Canaliei, care citeau şocaţi emailurile lui semnate Major HMS. “Nu, cum să fie Her Majesty’s Ship? E chestia ailaltă”, îşi ziceau ei îngrijoraţi.

Palpându-şi burta de bere obţinută după doar o sticlă, lucru care îi lăsase cu gura căscată pe colegi, Canalia se fofilă spre locul lui la biroul cu laptop, mereu împins de şef înspre canapea, lucru pe care dacă l-ar analiza psihanalitic ar rezulta lucruri deranjante mai ales pentru şef.

În timp ce încerca să catalogheze nuanţa pielii de pe coastele unui coleg care tocmai îi arăta unde îi desenase prietena ceva stupid cu un marker în timpul unui bal mascat, Canalia nu se putu abţine şi se uită şi puţin mai jos, însă descoperi doar o pereche de chiloţi Gina care ieşeau obraznic din blugi. Bărbaţi adevăraţi, iată confirmarea, îşi spuse invidios Canalia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: